Групата на Берое за гостуването на Витоша

Старши треньорът на Берое Александър Томаш има сериозни проблеми около състава за срещата с Витоша и няма да може да разчита на наказания Иван Бандаловски и контузените Мартин Райнов и Борислав Цонев. Превю на срещата тук.

В групата на „зелените“ за срещата попадна юношата на клуба Никола Маринов, който е част от състава на „Берое“ до 17 г. и юношески национал на страната. Освен него своя дебют за Берое може да направи и последното попълнение Владимир Гаджев, който също е сред 18-те.

Ето групата на „зелените“ за мача: Душан Перниш, Георги Аргилашки, Милен Желев, Камен Хаджиев, Георги Ангелов, Александър Василев, Мешка, Владимир Гаджев, Иван Минчев, Рубен Бриджидо, Вандерсон, Матеус Леони, Алекандър Цветков, Мартин Камбуров, Драгош Фирцулеску, Никола Маринов, Ерол Алкан и Алфредо.

В историята на най-високото ниво на българския футбол „Берое“ се е срещал само два пъти с „Витоша“ и това се случи в изминалата кампания. Тогава „зелените“ победиха с 0:1 в Бистрица и завършиха при нулево реми в домакинството си.